martes, 17 de enero de 2017

EL MILLOR REGAL

Hui fa 13 anys, varen rebre el millor regal del mon, la millor versió del pare i meua en tú, Marc. Com el papi per fora i com la mami per dins. Vingueres a posar el nostre mon pates amunt i vaja si ho posares, des del minut zero.

Tu eres el nostre gran amor, per tú parlariem fins i tot, japonés, que sabem que t’agrada, com els teus superherois, tu eres el nostre.

Eres el nostre timó, el nostre guía per la lluna i les estreles. Vingueres a ensenyar-nos, com quan ens dius: “No passa res, tots s’equivoquem, som humans” o “Tots servim per a algo, només tenim que descubrir-ho”. Eres el nostre mestre quan ens expliques els minerals. Ningú com tú, sap trobar formes en els núvols.

Me ho passe molt bé quan cantem junts, eres la meua millor parella de ball i quan mirem junts els videos de la teua vida, m’encanta quan dibuixem junts darrere de les fulles del calendari i quan fem magdalenes, quan busquem pedres per a transformarles en runes i pintem en elles el alfabet Vikingo i quan llegim per les nits, eixe conte que havem llegit tantes vegades, L’Elefant Encadenat, pensa que tu pots aconseguir tot el que et proposes. Ens fascinen els teus dibuixos. Eres tan especial, que em falten paraules per a dirte-ho.
                                            

No t’agrada escriure, pero quan ho fas ens deixes bocabadats, encara que fases poemes que no rimen, com dius tú. Com aquest:

LA NIT
La nit oscura,
tan oscura com
l’espai amb estreles,
tants misteris
com els de sota terra,
altres especies
de vida en l’univers,
no som els únics
i jo ho se,
en altres galaxies
pot haver-hi
formes de vida.
Marc

Quan naixqueres, la iaia et va regalar un llibre per als records i lo millor del llibre es la dedicatoria.

“No importa que seas más o menos alto, bajo, guapo, inteligente, lo verdaderamente importante es que seas un niño muy feliz”.

Fes-li cas, aixo es lo verdaderament important.

El papi i jo estem molt orgullosos de tú, perque sempre has segut molt responsable i com a persona no hi ha qui te guanye.                ¡Moltes Felicitats, Marc!
                  ¡T’estimem moltissim!
                                                                   Papi i mami. Molts besets.

No hay comentarios:

Publicar un comentario