martes, 9 de mayo de 2017

LA BONICA VISIÓ D'UN XIQUET SOBRE EL TENIS

Hui parlem d’esport i d’això, molt millor que jo, pot parlar el meu fill, front als xiulits que han tingut lloc a la "Caja Mágica" al Mutua Madrid Open 2017, a continuació la bonica visió que te un xiquet sobre el tenis.


LA MEUA OPINIÓ SOBRE EL TENIS


El tenis es un esport molt intens, en el que tens que jugar contra el teu contrincant al millor de tres sets o al millor de cinc sets, la qual cosa es pot allargar fins a més de tres hores. Malgrat tot, es un joc molt divertit per la gran combinació de colps que es poden realitzar i perquè has de estar en moviment continu i no es pot baixar la guàrdia en cap moment.

Hi ha diverses possibilitats: el joc individual en el que juga una persona contra altra o per parelles. En aquest cas, les parelles poden ser mixtes, masculines o femenines però sempre de forma igualada, es a dir, en l’esport professional no poden jugar, per exemple, dos xics contra dos xiques, la qual cosa  em semblaria agradable i divertit.

A més, a més la roba que s’utilitza al tenis em pareix molt elegant per a ser roba esportiva, encara que sol ser molt cara i això, juntament amb les raquetes implica que hi haja que gastar molts diners.


Així i tot, si arribes a ser un gran tenista, tindràs molta fama.No hay comentarios:

Publicar un comentario